Komentárik: To Matovič! Ale podržme ho…

19. júna 2022, janpapuga, Nezaradené

Pozerám politickú reláciu V politike. Vznikla tam v podstate koalično-opozičná zhoda, že za to, že sa nič nedeje, môže Matovič. On je síce parádny gauner a ďaleko má od politickej osobnosti, no keby nemal nohsledov, ktorí ho držia, nezmohol by nič. Ale keď je aj podľa veľkej časti koalície Matovič vinný, zodpovedený, tak, dokelu, prečo ho tam stále držia??? Čo chcú, preboha, dosiahnuť tým, že ho verejne ohovárajú, no držia ho priam reťazami vo funkcii. To len dávajú zlý signál národu, chcú, aby sa hádal, rezal a nenávidel a oni nemusia konať. Alebo konajú vo svoj prospech.

Som presvedčený, že keby Matoviča opäť odvolávali, tak ho znova podržia. No verejne povedia, že je nanič. Toto je zákerná, nechutná a cynická schizofrénia vlády, čo zničila Slovensko a medziľudské vzťahy.

*

*

*

Skutočná zmena školstva = skutočná zmena spoločnosti.

*

O AUTOROVI TEXTU: PhDr. Ján Papuga, PhD. * pedagóg, spisovateľ, aktivista, člen politickej strany Život – NS, školstvo * Bratislava-Rača * janpapuga@gmail.com  * FB: Ján Papuga * FB: Ján Papuga Život – NS * IG: Ján Papuga * FB skupina: Spoločenstvo slovenčinárov, priateľov školy a vyučovania * FB skupina: Školoveda * janpapuga.blog.pravda.sk * youtube: Ján Papuga * www . janpapuga . sk * AKTIVAČNÁ VÝZVA: Šírte tento text, aby sa zo slov stali činy. Zdieľajte ho, je verejný, netreba môj súhlas. Sprostredkujte môj text ľuďom, čo nechodia na internet. Posielajte ho politikom, stranám, ministrom, inštitúciám,  médiám. Ak sa s textom stotožňujete, je potrebné, aby sa dostal do povedomia. Aj takto sa menia veci. V prípade, že chcete poznať moju koncepciu a chcete konštruktívne, vecne a odborne komunikovať s inými ľuďmi, pridajte sa do FB skupiny Školoveda alebo mi napíšte na uvedené kontakty. * DISKUSIA NA BLOGU: Odpovede na komentáre k tomuto blogu na tejto platforme nezverejňujem, nesledujem, nevyjadrujem sa k nim aj z dôvodu, že autori komentárov majú neraz anonymné ID a môžu byť medzi nimi provokatéri. V prípade, že máte záujem o konštruktívnu pripomienku a moju reakciu na ňu, neváhajte sa so mnou spojiť prostredníctvom uvedených kontaktov. Akémukoľvek neanonymnému podnetu a konštruktívnej kritike sa poteším.