Komentárik: omicron na Slovensku

11. decembra 2021, janpapuga, Nezaradené

Super, ten ďalší variant covidu – omicron – priniesli zo zahraničia na Slovensko očkovaní, čo majú podľa hochštaplerov vo vláde a na hygiene úplnú slobodu. Hlavne, že sa šikanujú neočkovaní a doslova sa zatvárajú do klietok! A to hovorím ako prekonaný, teda ako slobodný občan. Teda bez možnosti najesť v reštauráciách, ktoré táto vláda masovo likviduje.

Týmto textom neútočím na očkovaných, rozlišujem iba dobrých a zlých ľudí! Toto všetko je zodpovednosť našej gaunerskej vlády. A neexistuje, že sa opatrenia nedajú spraviť logicky, účinne a empaticky. Ale v rukách hlúpej koalície sa to nedá.

*

*

*

PhDr. Ján Papuga, PhD. * Bratislava-Rača * janpapuga@gmail.com  FB: Ján Papuga * IG: Ján Papuga * FB skupina: Spoločenstvo slovenčinárov, priateľov školy a vyučovania * FB skupina: Školoveda * janpapuga.blog.pravda.sk * youtube: Ján Papuga * www . janpapuga . sk

*

Zdieľajte tento text, ak sa s ním stotožňujete, je verejný, netreba osobitný súhlas. Posielajte tento text na vyššie miesta, ak sa s ním stotožňujete. Posielajte ho médiám. Ukážte ho ľuďom, ktorí nie sú na internete. Aj takto sa menia veci. V prípade pravidelného informovania o mojich aktivitách sa pridajte do FB skupiny Školoveda alebo na môj osobný FB.   

*

Odpovede na komentáre k tomuto blogu na tejto platforme nezverejňujem, nesledujem, nevyjadrujem sa k nim aj z dôvodu, že autori komentárov majú anonymné ID a môžu byť medzi nimi provokatéri. V prípade, že máte záujem o konštruktívnu pripomienku a moju reakciu na ňu, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom uvedených kontaktov.