Vraj kresťania

13. marca 2021, janpapuga, Nezaradené

Toto a tomuto podobné koluje o viere ľudí z Oľano: https://www.youtube.com/watch?v=X3N1aL4YQGI. A mne to neprekáža. Každý má právo na svoju vieru a aj na jej rôznu intenzitu. Nech aj gospely spievajú o múdrosti božej. No viacerí poslanci koalície sú paródiou veriacich. A konajú v rozpore s hlásaním Ježiša. Samozrejme, aj mnohí z predchádzajúcich vlád, čo sa predvádzali v kostoloch. A v Národnej rade či na ministerstvách konali/konajú zlo, proti ľuďom, humanizmu, proti základným pilierom kresťantva. A to už mi vadí, keďže poznám ľudí, ktorí sa riadia vierou, žijú ňou, nie sa ňou predvádzajú a konajú v jej protipóle. A to poškodzuje aj skutočne veriacich.  

Tí, čo poznáte aspoň základné východiská kresťanskej viery, iba na chvíľku si predstavt,e že by sa na Slovensku objavil Ježiš. Neviem, či by ho vyššie spomenutí vítali.

PhDr. Ján Papuga, PhD. * Bratislava-Rača * janpapuga@gmail.com  FB: Ján Papuga * FB skupina: Spoločenstvo slovenčinárov, priateľov školy a vyučovania * FB skupina: Konštruktívna školoveda – hľadanie strednej cesty * FB skupina: Riazanet – BA-NM * janpapuga.blog.pravda.sk * youtube: Ján Papuga * www . janpapuga . sk

—————————————————————————-

Odpovede na komentáre k tomuto blogu na tejto platforme nezverejňujem, nesledujem, nevyjadrujem sa k nim aj z dôvodu, že autori komentárov majú anonymné ID a môžu byť medzi nimi provokatéri. V prípade, že máte záujem o konštruktívnu pripomienku a moju reakciu na ňu, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom uvedeného e-mailu alebo FB. Rád odpoviem.